Hop i fjorden

Vinterbadeforeningen Hop i Fjorden er Koldings gladeste forening. 

Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning i Kolding fjord, for svømning/vinterbadning gør dig glad og sund. Det er ikke bare noget, vi siger, det er faktisk bevist.

Den arkitektonisk smukke badebro for enden af Lyshøj Alle, har i 2020 fået selskab af en flot bygning med såvel klub- som offentlige faciliteter. Derfor er det blevet både lettere og skønnere, at være såvel vinter som helårsbader i Kolding.

Den offentlige omklædning, toiletterne, klubbens sauna, bad og omklædning har øget interessen betydeligt for at være vinterbader i Kolding. Sammen udgør de, i forening med broen, en fantastisk ramme for fællesskab, velvære og badning i Kolding fjord hele året.

Broen har med sine 85 meter ud i fjorden masser af plads, og der kan bades fra flere stiger - og ikke mindst giver den mulighed for både korte og lidt længere forfriskende svømmeture alt efter behag.

Sted: Fjordvej for enden af Lyshøj Allé. 

Tid: Broen er åben hele året, men bad af sikkerhedshensyn ikke alene. Der bades på alle tider af dagen.

Offentlige toiletter og omklædning er åbent i tidsrummet 06:00 til 22:00.

Medlemsområdets åbningstider vil løbende blive opdateret på foreningens hjemmeside.

Sæson: Vinterbadesæsonen går fra november til april, men vi er så glade for fjorden og vores fællesskab, at vi fortsætter med at bade sammen også i sommersæsonen.

I vinterperioden kommer vi til badebroen omklædte hjemmefra iført varmt tøj, badekåber, varme støvler osv. Der er offentlig omklædningsmulighed ved bygningen

Kontakt: Lars Rubusch, Tlf. 26 14 91 73

Du kan læse mere om Hop i Fjorden og kontingent her på deres hjemmeside 

Du kan også følge Hop i Fjorden på Facebook