Aktivitets- og fritidstilbud til dig med forskellige sårbarheder og udfordringer

Vi spørger ikke efter alder - hvis du kan se dig selv i vores tilbud, så er du velkommen

Værestederne Vækststedet og Savværket arbejder som en samlet enhed med fritidslignende aktiviteter og kurser samt socialt samvær. Tilbuddet er for voksne med forskellige sårbarheder og udfordringer, og du kan også få pædagogisk eller økonomisk vejledning på stederne.

Der er ikke visitation til Vækststedet og Savværket. Det betyder, at du kan komme lige fra gaden uden forudgående aftale. Det er også muligt at ringe først, og så sørger vi for, at der er en medarbejder, der tager i mod dig. 

Vi tilbyder alle nye at få en nøgleperson, som er en medarbejder, der har til opgave at følge dig i den første tid i husene. Det kan være praktisk hjælp ift. dagligdagen på Vækststedet og Savværket eller til at få overblik over aktivitetsmulighederne. Det kan også være hjælp til at lære nogle af de andre at kende. 

Du har mulighed for indflydelse og samarbejde om dagligdagen. Der er en brugerforening, som du kan melde dig ind i. En gang om måneden har vi fællesmøde, hvor vi debatterer og planlægger fremtidige aktiviteter, arrangementer og meget andet.

Vi har mange aktiviteter uden for huset, og har også en idrætsforening, hvor du har mulighed for at øge dit fysiske og psykiske velvære. Du kan se vores aktivitetsplan på hjemmesiden. 

 

Vækststedet tilbyder hyggelige rammer med køkken, café, pool-rum og en stor hyggelig stue med TV i stueplan. På første sal er der motionsrum, EDB-lokale, kontor og mødelokaler. I kælderen er der glasværksted, Krea og lokale til musik og kor.

Sted: Vi har til huse i en ældre patriciervilla på Fynsvej 54 i Kolding. Se åbningstider på vores facebookside.

 

 

Savværket har store lyse lokaler indbyder til samvær og hygge. Der er god plads i den kreative afdeling, men der er også mulighed for at slappe af i vores hyggelige stue. 

Sted: Vi har til huse i en nyere bebyggelse på Savværket 6 D 1.sal i Vamdrup. Der er elevator til gangbesværede. Se åbningstider på vores hjemmeside.

 

 

Idrætsforeningen Koldinghus 09 er en idrætsforening, der tilbyder alsidig motion til sårbare borgere i Kolding Kommune, som oplever det svært at bruge de lokale idrætsforeninger. 

Foreningen lægger vægt på, at alle kan være med uanset niveau og tidligere erfaring med træning og motion. Det er vigtigt, at det er sjovt og rart at deltage. Har du svært ved at komme ud af døren, er du velkommen til at tage en ven, et familiemedlem eller en støtteperson med. 

Du er velkommen til at møde op til et par aktiviteter et par gange for at se, om det er noget for dig.

 

Idræt i Parkhallen:

Tirsdag kl. 15.00-17.00 (badminton/bordtennis)

Fredag fra 9.00-11.00 (badminton)

Kontakt: Hvis du har spørgsmål eller ønsker at indmelde dig i foreningen, skal du kontakte Vækststedet, tlf. 79 79 08 94 (det er gratis, hvis du er på kontanthjælp)

 

Du kan læse mere om Aktivitetsstederne, åbningstider mm. her på hjemmesiden

Du er også velkommen i Cafe Paraplyen og i Kulturhuset, der begge har et særskilt opslag på denne hjemmeside.