Gigtforeningen Trekantsområdet

Gigtforeningen har på nuværende tidspunkt ingen lokalgruppe i Kolding, men vi laver fortsat arrangementer i Kolding - vi tilbyder også en digital ven

Du er også meget velkommen til at deltage i arrangementer og aktiviteter i hhv. Vejle og Fredericia. Vi tilbyder f.eks. varmtvandstræning begge steder. 

Hvis du er interesseret i at hjælpe os med at oprette en lokalgruppe i Kolding, er du meget velkommen til at kontakte os. Det behøver ikke være en stor opgave :)

Kontakt: Formand Kirsten Dalager, tlf. 24 52 54 75 / gigten.trekanten@mail.dk  

Du kan læse mere om aktiviteterne i Gigtforeningen Trekantsområdekreds her på deres hjemmeside

 

Digitale Venner

Gigtforeningen tilbyder som noget nyt et digitalt mødested for dig, som har lyst til at tale med en, der kender til at leve med en gigtsygdom. 

Gigt påvirker rigtig mange aspekter af livet, og det kan være rart at vende stort og småt med en ligesindet. Måske har du haft gigt i mange år, måske er du ny-diagnosticeret.

I Digitale Venner er du med til at holde fast i fællesskabet i en tid, hvor corona begrænser vores muligheder for at være sammen.

Du kan både være frivillig og bruger i Digitale Venner

Kontakt: Karina Krichau, tlf. 39 77 80 35 / DigitaleVenner@gigtforeningen.dk hvis du er i tvivl om noget, eller har brug for hjælp til at tilmelde dig Digitale Venner.

Du kan læse mere om digitale venner her på Gigtforeningens hjemmeside