Kolding Harmonika Klub

Kolding Harmonika Klub har eksisteret i 40 år, og vi er "still going strong"

I november 1980 havde flere harmonikaspillere i Kolding talt om at starte en harmonikaklub, og d. 15. januar 1981 blev der holdt stiftende generalforsamling. Initiativtager var Minna Nielsen, der blev valgt som formand for de 8 musikere, der mødte op til stiftelsen af Kolding Harmonika Klub.

I en ny klub er der mange meninger om musik, valg af repertoire, om man skal kunne spille efter noder, hvem der er forspiller osv., men alt blev løst på bedste vis. Der blev lagt et niveau for klubbens musikalske formåen, og den første koncert blev honoreret af de 150 fremmødte med "et meget taktfast bifald” 

Man var således klar til at afholde lokale koncerter og harmonikaklubben fik skabt et navn for god musikalsk underholdning. Igennem tiden har Kolding Harmonika Klub deltaget i adskillige lokale arrangementer; citykoncerter, kulturnatten, runde fødselsdage, jubilæer, senioreftermiddage, hos Ældre Sagen og meget andet.

i 2021 har Kolding Harmonika Klub 40 års jubilæum, og kan se tilbage på en klub, der de seneste 5-10 år har været meget aktiv på den spillemæssige side. Med tilgang af både en banjo- og en guitarspiller er der blevet plads til andre musikalske udfordringer, ligesom publikum godt kan lide at synge med, så sanghæftet bliver flittigt brugt ved koncerterne.

Kolding Harmonika Klub er klar til at tage imod nye udfordringer, og måske dig – de næste 40 år!

Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding, lokale 01 i kælderen

Tid: Onsdag kl. 18.30

Sæson: Vi spiller fra primo januar til primo juni og igen fra primo august til primo december

Kontakt: Formand Jørgen Jørgensen, tlf. 20 87 21 84 / joergenbjoergensen@gmail.com 

Du kan læse mere om Kolding Harmonikaklub her på deres hjemmeside