Brændkjærkirken

Brændkjærkirken - også en kirke for seniorer, deres børn og deres børnebørn.

Træder du ind ad døren i kirken eller sidehuset, vil du møde arrangementer og gudstjenester, som du kan deltage i hele livet.

Du kan helt sikkert møde andre seniorer til Torsdagscafe, Eftermiddag med højskolesangbogen og Eftermiddagsmøder, hvor der ofte er spændende foredrag og hyggeligt samvær i skøn forening.

I Brændkjærkirken gør vi os umage med at lave arrangementer, hvor flere generationer kan få gode og dyrebare oplevelser sammen. Det kan f.eks. være til Godmorgensang for småbørn, hvor bedsteforældre i stor stil er med og synger sammen med resten af familien. Det kan være til Julekor, hvor vi synger sammen i 3 generationer eller det kan være til Kirkeyoga, hvor unge og ældre mødes i et fredfyldt åndehul på yogamåtten i kirkerummet.

Har du lyst til at komme til gudstjeneste søndag formiddag, vil der de fleste søndage være mulighed for en hyggelig kop kaffe bagefter i sideskibet, hvor du kan møde nye mennesker, eller hilse på dem du allerede kender.

Der er et rummeligt og varmt fælleskab blandt kirkens frivillige, som består af mange seniorer. Har du lyst til at være med her, så kvitterer vi hvert år med en stor fest med god mad og kirkens ansatte på både spændt og slap line.

Med andre ord; du er velkommen i Brændkjærkirken og tag endelig et kig ind ad vores virtuelle vindue på kirkens hjemmeside (se herunder) - eller kom indenfor til en af vores mange gudstjenester eller aktiviteter.

Kontakt: Har du spørgsmål, er kirkekontorets personale altid behjælpelige i kontorets åbningstid, tlf. 75 53 00 73 

Du kan læse mere om Brændkjærkirken og deres mange aktiviteter her på deres hjemmeside