Schæferhundeklubben Kolding

Hos os skal det være sjovt, inspirerende og lærerigt for både hund og fører at deltage i træningen. Ligeledes sætter vi det sociale sammenhold meget højt.

Vores træningsmetoder er baseret på positiv indlæring, hvor hunden får lov at udfolde sig. Det vil sige, at vi belønner den adfærd/handling, vi gerne vil have hunden til at udføre. Senere i træningen, når hunden har forståelse for øvelserne, kan man beslutte sig for, hvad man vil gøre, når hunden fejler. 

Vi arbejder med, belønningskontrol, kriterier, delmomenter, timing, baglæns-kædning og belønnings-placering, så vi opnår en arbejdsglad hund.

HUSK: Hunden gør kun det, den forstår - ikke det du tror, den forstår!

Den gode klubånd 

For at få træningspladsen til at fungere optimalt for alle, må alle hjælpe til efter bedste evne. Derfor arrangerer vi 2-3 gange om året arbejdsdage i kredsen, så vi kan få vedligeholdt og skabt nye tiltag på pladsen.

Ligesom det er naturligt at fjerne efterladenskaber efter sin hund, er det også i god klubånd at komme i god tid inden træning og ligeledes at blive, til alle er færdige hermed (der falder i øvrigt ofte et guldkorn af efter træningen)

Der er næsten altid kaffe i hundeskuret, og der må der gerne deles rundhåndet ud af kage og andet tilbehør, hvis f.eks. en hund eller en fører har fødselsdag, eller der er en prøve, der er bestået.

Vi tilbyder træning med din Schæferhund på flere forskellige hold, f.eks. hvalpetræning, rallylydighed og færdselsprøvehold. Du skal tilmelde dig de forskellige hold på vores hjemmeside. 

Sted: Schæferhundeklubben Kreds 13, Vranderupvej 30, 6000 Kolding

Tid

Torsdag kl. 18.00-19.00, fællestræning på runderingsbanen

Torsdag kl. 19.00-??, ringtræning 

Torsdag kl. 18.00-19.00, rallylydighed på gårdspladsen

Søndag kl. kl. 12.15-14.00, ringtræning

Søndag kl. 11.00-12.00, hvalpetræning

Søndag kl. 11.00-12.00, familiehundehold og færdselsprøvehold

Der er fri træning på runderingsbanen kl. 10.00-12.00

Kontakt: Formand Erik Bent Jensen, tlf. 21 29 33 79 / kennel.vesterlund@gmail.com 

Du kan læse mere om Schæferhundeklubben her på deres hjemmeside