Kolding Sejlklub

Er du Vild med Vand og har lyst til at lære sejlsport? Eller kan du sejle, men vil gerne lære lidt mere? Så er Kolding Sejlklub lige noget for dig! Turen mod fjerne kyster starter her!

Kolding Sejlklub tilbyder sejlads på mange forskellige niveauer, og vi kan også tilbyde sejlads til personer med handicaps. Vi har lift til rådighed, hvis du sidder i kørestol.

For at sejle hos os, skal du have sejlerkursus. Vi har vores egen sejlerskole, hvor du kan få dit sejlerkursus og tage duelighedsbevis. Sejlerkursus henvender sig primært til voksne kursister, der har begrænset eller intet kendskab til sejlads, men som ønsker at blive i stand til at sejle selv, eller at deltage aktivt sammen med andre sejlere. 

Tursejlads er til voksne sejlere, der har duelighedsbevis, og som gerne vil sejle for hyggens skyld - og har du ikke båd selv, er dette lige den oplagte mulighed for dig. 

Kapsejladsskolen er for de mere konkurrence betonede. Igen er målgruppen voksne sejlere med duelighedsbevis.

Skal du med på en af vores specialbyggede både, skal du ikke have sejlerkursus.

Sted: Dokvej 1, 6000 Kolding

Tid:

Sejlerkursus: 

Sejlerkurset er et to-årigt forløb, og vi begynder sæsonen i marts med et introduktionsmøde i klubhuset, hvor vi lærer vi hinanden at kende, snakker påklædning, sikkerhed og meget andet. Alle elever sejler én aften om ugen mandag til torsdag fra kl. 18.00 til ca. kl. 21.00

Tursejlads:

Der sejles en aften om ugen med faste hold på op til 3 sejlere og en instruktør ombord. Hvor tuen går hen bestemmer holdet selv efter aftale med instruktøren. Starttidspunkt er ca. kl. 17.00 – og hjemtidspunktet samme aften bestemmer holdet helt selv i forening med vejr og vind.

Kapsejlads: 

Der sejles kapsejlads tirsdag og onsdag i Kolding sejlklub. Om tirsdagen er det i klassebåde, dvs. der sejles mod andre både af samme type - i vores tilfælde folkebåde. Om onsdagen sejles der mod forskellige bådtyper. 

Aftenen afsluttes i Klubhuset, hvor der er mulighed for at købe mad og en øl, og samtidigt få snakket om det, man syntes gik godt eller måske mindre godt. Besætningerne på de deltagene både skiftes til at stå for maden, og selv om man er konkurrenter på vandet er der altid god stemning i klubben bagefter.

Sæson: Sejladserne begynder sidst i april og slutter i oktober. I Juli holder vi sommerferie.

Kontakt: Dan Østergaard, tlf. 28 56 24 27 / daoe@live.dk 

eller Arndt Nørgaard, tlf. 29 85 74 45 / arndt.norgaard@gmail.com

Du kan læse mere om aktiviteterne i Kolding Sejlklub her