Trapholt

Velkommen til Trapholt!

Trapholt er museum for moderne kunst, kunsthåndværk og design med enestående arkitektur og naturskøn placering ned til Kolding fjord.

Trapholt er et nationalt kulturelt fyrtårn i designbyen Kolding, som er medlem af UNESCO’s Creative Cities Network.

Trapholt byder hvert år på 6-10 udstillinger og rummer blandt andet Danmarks største stolesamling på mere end 500 stole fra det 20. århundrede.

Trapholt ser ikke sig selv som udelukkende afsender på en række ydelser, men ønsker også være rum for fællesskab og kreativitet blandt borgere.

Udover at du er velkommen som gæst på vores mange udstillinger, er du også meget velkommen til at melde dig som frivillig hos os. 

Vi har to typer frivillige:
Frivillig-Kreativ som er med til at skabe kunstværker og fællesskaber i samarbejde med kunstnere, hvor igennem der skabes unikke oplevelser for deltagerne og kunstværker til Trapholt.

Frivillig-Hjælper som assisterer ved eksempelvis arrangementer. Indgår i Trapholts events og arrangementer. De er del af service team og varetager opgaver indenfor: tælle gæster, servere forplejning, klargøring ved fernisering, oprydning, vise vej, gå til hånde ved workshops.

Sted: Trapholt, Æblehaven 23, 6000 Kolding

Der er gratis parkering lige ved døren for biler og busser. Trapholt er handicapvenligt indrettet.

Tid:
Mandag: Lukket
Tirsdag-søndag kl. 10.00-17.00
Onsdag kl. 10.00-21.00

Kontakt: tlf. 76 30 05 30 / kunstmuseum@trapholt.dk 

Du kan læse mere om Trapholt her på deres hjemmeside