Koldinghus Ordnen

Koldinghus Ordnen er Danmarks eneste folkelige orden

Her kan alle der er fyldt 17 år og som sætter pris på humor, ironi og den gode historie blive medlem.

Koldinghus Ordnen er en bred folkelig forening/Orden, der har eksisteret i 10 år. Vores medlemmer er gode ambassadører for Koldinghus og Kolding. Som medlem har man ingen pligter, men ret til at deltage i Koldinghus Ordenens arrangementer. Alle voksne kan blive medlem hos os. 

Koldinghus Ordnen drives af frivillige og alle kontingenter bliver doneret til humanitære og kulturelle formål. Med Koldinghus - Koldings mest kendte seværdighed som base, vil Koldinghus Ordnen fremme kendskabet til og skabe
goodwill for både Koldinghus og Kolding.

Vi har optaget godt 1600 medlemmer i Koldinghus Ordenen. Hovedparten af medlemmerne kommer fra Kolding og de nærliggende kommuner, men vi har medlemmer fra alle landsdele i Danmark samt udenlandske medlemmer fra 30 nationer, heriblandt Kina, Indien, Etiopien, Venezuela, USA og Australien. 

Koldinghus Ordnen har en helt unik optagelses ceremoni. Det er som at gå i teateret på et slot, blot er man selv medspiller og alt er anderledes og oser af humor. Her opleves lidt af Koldinghus historiens vingesus, men i et univers hvor der er fokus på den skæve vinkel og hele arrangementet er krydret med flotte kostymer, ironi og humor. (Citat, Borgmester Jørn Petersen)

Alle medlemmer er velkomne til at deltage i optagelser af nye medlemmer, især hvis de har familie, venner eller bekendte der skal optages. Vi arrangerer også gerne specielle optagelser af grupper, og optagelsen kan blive gennemført på enten dansk eller engelsk. Næste optagelse af nye medlemmer kan altid ses på vores hjemmeside, hvor man også kan tilmelde sig.

Vi har ingen faste møder. Alle medlemmer bliver inviteret, når vi har arrangementer.

Sted: Vi afholder primært vores aktiviteter på Koldinghus, men der kan være events, hvor byen, Slottet eller en anden arrangør ønsker vores deltagelse.

Kontakt: Viggo Frydenborg Schantz, Ordensstormester, tlf. 23 42 44 17 / info@koldinghusordnen.dk 

Du kan læse mere om Koldinghus Ordnen her på deres hjemmeside

Du kan også følge Koldinghus Ordnen på Facebook