Christiansfeld og omegns EDB/IT klub

Christiansfeld og omegns EDB/IT klub startede som en interesse klub og har nu været i gang i mere end 10 år. 

Interessen for klubben og EDB/IT synes fra starten at have været stor. Der blev hurtigt investeret i nye maskiner, og Microsoft stillede alle deres programmer til rådighed, så alle havde de samme grundlag at arbejde ud fra.

Som årene er gået, med den udvikling der har været indenfor IT, har flere og flere fået øjnene op for, at det er en absolut nødvendighed at kunne begå sig indenfor det mest nødvendige med en computer. 

Vi tilbyder entusiastiske instruktører og hjælpere, som udfører et stort frivilligt og uegennyttigt arbejde 3 dage om ugen. Et pudsigt kuriosum er, at kursisterne gerne vil på det samme kursus som sidste år, selvom der er 3 niveauer med undervisning. Begrundelsen er som regel, ”vi havde det så hyggeligt”. 

Undervisningen foregår primært på deltagernes præmisser, og det tilstræbes, at deltagerne selv arbejder på pladsens computer efter kort introduktion af underviser.
Der er ud over underviseren et par medhjælpere der sørger for, at alle deltagere følges ad. Der kan forekomme hjemmearbejde inden næste kursusdag. Alle deltagere medbringer selv en ”USB pen” hvor arbejdet gemmes, så det er muligt at arbejde videre derhjemme.

Datastuen i Seniorhuset fremstår i dag som et topmoderne undervisningslokale. Der er næsten nye maskiner, der er investeret i nye skærme og en projektor med alle moderne faciliteter. Internetforbindelsen går via Kolding kommunes netværk, og der er meget høj hastighed. Maskinerne arbejder med Windows 10 samt Office 10.

Sted: Seniorhuset, Skolegade 10, 6070 Christiansfeld

Tid: Kurser udbydes efter behov, se mere på vores hjemmeside

Kontakt: Henning Andersen, tlf. 53 64 75 14 / hea1@live.dk