Temadag om frivillighed

Created: 01. juli 2024

Vi ved at mange i Kolding Kommune gør en stor indsats og udfører frivilligt arbejde til gavn for andre, og som kommune har vi en ambition om, at skabe endnu bedre rammer for frivilligt arbejde.

Derfor inviterer Byrådets strategiske udvalg i Social Bæredygtighed til temamøde mandag den 26. august kl. 16.00-20.00 Sydbank Arena, Ambolten 2-6, 6000 Kolding.

Vi har inviteret en masse mennesker, der alle ved noget om frivilligt arbejde. Mennesker der bl.a. arbejder frivilligt med sport, kultur og socialt arbejde. Vores sigte er få et bredt perspektiv på frivillighed. Sammen skal vi nemlig udforske, diskutere og dele ideer om, hvordan vi kan styrke og fremme frivillighedsarbejdet i Kolding. Det gør vi med afsæt i din erfaring, spændende oplægsholdere og udfordrende dilemmaspørgsmål.

Dine input vil blive inddraget i udvalget for Social Bæredygtigheds udvikling af en strategi for civilsamfund og partnerskaber. Dine input har derfor meget stor værdi for os. Foruden input til strategien, vil vi naturligvis også skabe rum til at du kan møde andre frivillige og drøfte ideer på tværs af organisationer.

Vi håber, at mange frivillige kræfter vil finde vej til temamødet, så vi sammen kan skabe rammerne for fremtidens frivillige arbejde i Kolding Kommune.

Vi har et begrænset antal pladser. Se programmet og skynd dig at tilmeld dig.

Tilmelding via dette link: https://www.kolding.dk/borger/kultur-fritid-frivillighed/frivillighed/vi-har-brug-for-dine-frivillige-tanker