Ensemble 60+ er klar til at lave numre!

Created: 01. marts 2022
Billede fra Colourbox

Ensemble 60+ tager fat på sin 7. sæson, og de glæder sig til at komme ud og optræde for jer!

Vidste du, at der i Kolding Kommune siden 2016 har været en underholdnings-trup, som i 2021 passerede sin optræden nr. 50?
Truppen består af pensionister, som alle tidligere som glade amatører har været aktive i foreningslivet, især ved amatørteater og dilettant både indendørs og udendørs.

Fra begyndelsen blev der satset på sangnumre, både solo- og fællessang, sketches og monologer, og sådan er det stadig. Det viste sig, at der var interesse for at invitere truppen til en gang underholdning af kortere eller længere varighed i aktivitetshusene og senere også i plejecentre og hos foreninger, både i og udenfor Kolding kommune, blandt andet i Vejen, Egtved, Hoptrup og Vingsted-Centret.

Numrene, der bliver brugt, er ofte hentet fra revyer rundt om i landet, ligesom sangene er kendte, men truppen er altid på jagt efter nye numre, - lidt udskiftning skal der til.

Vi er altid på udkig efter flere til truppen, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.

Kontakt:
Hvis du ved læsning af dette har fået lyst til at vide mere om Ensemble 60+, er du velkommen til at kontakte Svend Damgaard på tlf. 2185 7631.