Dansk Folkehjælp

Kontakt: Elin Viola Jensen, tlf. 88 18 06 65 

 

Dansk Folkehjælp Vamdrup arbejder overordnet med 2 centrale indsatsområder, forebyggelse og førstehjælp samt frivilligt socialt arbejde.

Mindst en gang om året afholder vi et førstehjælpskursus for byens borgere, vi arbejder for at give udsatte familier lyspunkter i hverdagen, f.eks. et gratis ferieophold på nogle af Danmarks dejligste feriecentre og vi samler ind til julehjælp.

Samarit hos Dansk Folkehjælp, Vamdrup

Dansk Folkehjælp har også et landsdækkende samaritter korps, der årligt rykker ud til rigtig mange arrangementer, f.eks. festivaller, motor-sportsstævner, byfester og store sportsarrangementer.

Vamdrup Afdeling er hvert år til stede ved mellem 20 og 30 arrangementer. 

For at blive samarit i Dansk Folkehjælp skal du gennemgå et 12 timers førstehjælpskursus og en samaritter uddannelse over 2 weekender. Som medlem af Vamdrup Afdeling er det selvfølgelig gratis at erhverve sig disse kurser.
Du er velkommen til at komme med på vagt sammen med uddannede samaritter, og prøve om det er noget for dig inden du tager et førstehjælpskursus.

Har du lyst til at hjælpe andre og vil du gerne udfordre dig selv - og vil du have det sjovt, mens du gør det? Så meld dig som frivillig hos Dansk Folkehjælps Vamdrup Afdeling!

Kontakt: Lars Lynggard, tlf. 28 68 40 12 / vamdrup@afdeling.folkehjaelp.dk 

Du kan læse mere om Dansk Folkehjælp Vamdrup her på denne hjemmeside