Kvarterhuset er et samlings- og aktivitetssted i sydvestkvarteret i Kolding. Et sted hvor rummeligheden er stor og mulighederne mange. Hvor kun fantasi og vilje sætter grænser.

Kvarterhuset er et brugerbaseret hus, hvor den enkelte bruger er med til at sætte dagsordenen, oprette og afvikle hold og aktiviteter.

Huset er omdrejningspunkt for mange aktiviteter, events og begivenheder af meget forskellig art. Her hjælper vi hinanden - også med oprydning og rengøring.

Hos os kan du deltage i banko, fællesspisning, IT/Computer, håndarbejde, træ og metal værksteder, musik og sang og stolegymnastik.

Udover vores faste ugentlige aktiviteter, arrangerer vi forskellige foredrag, udflugter og andre hyggelige aktiviteter.

Sted: Junghansvej 121, 6000 Kolding

Tid:

Mandag aften kl. 19.00 mødes vi i Bryglauget og brygger vores egen øl

Tirsdag kl. 10.00 - 11.00 laver vi "klassisk stolegymnastik - du kan stole på, vi arbejder hårdt". Det er den frivillige uddannede instruktør Betty, der har holdet.

Hveranden tirsdag kl. 17.30 har vi fællesspisning

Onsdag kl. 13.30-16.00 spiller vi banko - og den sidste onsdag i måneden har vi sangaften.

Desuden synger Lungekoret hos os hver onsdag kl. 16.45-18.00

Mandag, tirsdag og onsdag har vi male hold samt flere forskellige hold hvor vi arbejder med IT og Computer, filmredigering osv.

Mandag og torsdag er der også kreativt værksted, hvor vi blandt andet strikker.

Pt. er der ikke nogen, der benytter vores veludstyrede træværksted, men har du lyst til dette, er det bestemt en mulighed.

Sæson: Vi har åbent hele året rundt, dog har vi lukket i sommerferien.

Kontakt: Bestyrelsesformand Henning Hansen, tlf. 23 45 75 55 mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hjemmeside:  Du kan læse om alle Kvarterhusets aktiviteter her på deres hjemmeside