Hejls IF og Hejls Gl. Skole inviterer alle 60+ borgere i Hejls og omegn til en aktiv formiddag, onsdag den 21. august kl. 9.30-12.00, i og omkring Hejls Multihus og Hejls Gl. Skole.

 

Hejls IF og Aktivitetshuset Hejls Gl. Skole vil denne onsdag gerne vise, hvilke aktiviteter vi har på programmet - og er der tilslutning til nye aktiviteter, bakker vi også gerne op om at igangsætte det.

Så er der noget, du har lyst til at gå til, som vi ikke allerede har, så kom denne formiddag, og lad os få en snak om, hvad vi kan gøre.

Du kan bl.a. prøve krolf, tennis, badminton, vævning, stolegymnastik, billard, tæppecurling, bob og wii, kortspil, gymnastik og mountainbike.

Vores aktiviteter er tilpasset seniorerne, og udover at vi får sved på panden, så er det jo altid dejligt at være sammen med nogle rare og glade mennesker, hygge sig, drikke en kop kaffe, få en god snak og komme lidt hjemmefra.

I Hejls IF og Aktivitetshuset Hejls Gl. Skole er der plads til alle, både dem er kun lige er blevet 60 +, og dem er har været 60+ nogen tid.

Kom og vær med til en hyggelig formiddag med aktiviteter. Der er kaffe og te på kanden, og vi slutter af med et stykke brød og en øl/sodavand.