Tandemcykling

60+FRISK har fået sponsoreret midler fra TRYG Fonden til indkøb af 8 tandemcykler og opstarter dermed projekt tandemcykling.

Projektet henvender sig til alle borgere, primært 60+, med funktionsnedsættelser eller sygdom, der gør, at man ikke kan cykle på egen hånd, og derfor har brug for at være ”bagsidder” på en tandem.

Så har du lyst til at cykle med ud i det blå – enten som frivillig eller som ”bagsidder” - og få frisk luft, motion og gode oplevelser, så er chancen her nu. 

Er du under 60 år og har lyst til at cykle med, skal du endelig ikke holde dig tilbage, men ring og hør nærmere

Sted: Der er indgået samarbejde med Christiansfeld cykelmotion og KFUM Senior ift. at trampe i pedalerne, og cyklerne kommer således til at stå i Lindegade i Christiansfeld by og ved KFUM Hallen, Peter Tofts Vej i Kolding.

Der arbejdes endvidere på at få 2 cykler til Arena Syd i Vamdrup. 

Tid / sæson: Der cykles som udgangspunkt én gang om ugen i formiddagstimerne, hele året rundt afhængig af vejrliget. Der kan evt. blive mulighed for at køre eftermiddags- eller weekendture.

Vi starter i et tempo, hvor alle kan være med, og der er mulighed for hygge og socialt samvær efter cykelturen.

Kontakt: Projektleder Lene Lebech, tlf. 2963 7333 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at blive skrevet op.